Anlık Bildirim

Sonsuz koşucu oyunu Total Eggscape, iOS için ücretsiz olarak yayınlandı

Çiftlikten yumurtlayarak kaçmaya çalıştığınız oyun Total Eggscape, iOS cihazlar için ücretsiz bir şekilde App Store üzerinden yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sonsuz koşucu oyunu Total Eggscape, iOS için ücretsiz olarak yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Crescent Moon Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Brezilyalı bağımsız geliştirici bigas'ın yaptığı çiftlikten kaçmaya çalıştığınız oyun Total Eggscape, iOS cihazlar için yayınlandı.

Total Eggscape, aslında bir sonsuz koşucu oyunu ancak koşmak yerine yumurtluyor ve gökyüzüne doğru kaçmaya çalışıyorsunuz. Yumurtladığınız yumurtalar ile birlikte sonsuza giden bir kule oluşturarak kaçmaya çalışıyorsunuz. Siz yukarı doğru giderken de karşınıza çeşitli engeller çıkıyor ve bu engeller tamamen rastgele şekilde oluşturuluyor. Eğer tavuk görünümü hoşunuza gitmezse görüntünüzü de değiştirebiliyorsunuz.

Total Eggscape şu anda App Store üzerinde ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Oyunun boyutu 56MB. Android sürümü ile ilgili bir açıklama ne yazık ki yok. Oyunun mağaza sayfasını ve oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

https://apps.apple.com/tr/app/total-eggscape/id1539960453

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim