Anlık Bildirim

Sony'den satın alımlar devam ediyor: Demon Soul's Remake geliştiricisi artık Sony'e bağlı

Bir süredir hızlı bir şekilde satın alım yapan Sony, geçtiğimiz saatlerde satın aldığı stüdyoların arasında bir yenisini daha ekledi. Zaten söylentisi çıkmış olan Bluepoint Games, artık Sony'e bağlı.

Sony, Bluepoint Games'i satın aldı Tam Boyutta Gör

Özellikle son dönemde büyük oyun şirketlerinin büyük satın alımlar yaptığını çok sık görmeye başladık. Geçtiğimiz dönemde neredeyse her ay Microsoft'tan bir satın alım haberi duyuyorduk, şimdi de aynı durum Sony için geçerli. 

Bluepoint Games Artık Sony'e Bağlı

Birkaç ay önce söylentileri çıkan ancak sert bir şekilde reddedilen durum resmi olarak açıklandı. Sony, daha öncesinde Demon's Souls Remake'i geliştiren; Shadow of the Colossus ve Uncharted: The Nathan Drake Collection gibi oyunlar üzerinde çalışan Bluepoint Games'i satın aldı.

Dediğimiz gibi bu satın alım çok da sürpriz değildi ancak Sony'nin açıklamasına göre satın alımlar devam edecek.

Bluepoint Games şu anda remake olmayan orijinal bir oyun üzerinde çalışıyor. Ne yazık ki projeye dair bir ayrıntı yok ancak oyunun PlayStation 5'e özel olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca bu satın alım, Sony'nin gelecekte remake oyunlara devam etmek istediğini de gösteriyor olabilir.

Kaynakça https://www.gamesradar.com/sony-has-officially-acquired-bluepoint-games/ https://www.gamesradar.com/bluepoint-is-working-on-an-original-ps5-game-now-its-owned-by-playstation/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim