Anlık Bildirim

Sony BRAVIA serisi 4K LED ekranlarla devam ediyor

Sony’nin CES 2022 fuarına getirdiği en son model 4K LED ekranlı BRAVIA televizyonlar oldu. Abileri kadar fazla özellikleri olmasa da üstün görüntü kalitesi ile iddialılar. 

Sony BRAVIA X90K Tam Boyutta Gör

CES 2022 fuarına bu yıl 4 farklı ekran teknolojisi ile gelen Sony; QD-OLED, OLED, mini LED ekranların ardından klasik LED ekranlarını da sergiledi. Sony BRAVIA LED televizyonlar 43 inç ve 85 inç arasında seçenekler sunuyor. 

Sony BRAVIA LED serisi

Sony BRAVIA 4K LED serisi içerisinde 3 farklı model yer alıyor. En üst seviyede XR bilişsel işlemcisi kullanılırken diğer iki model 4K HDR X1 işlemcisi ve 4K X-Reality PRO resim işleme teknolojisinden faydalanıyor. 

Sony BRAVIA X90K modeli 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç boyutlara sahip. BRAVIA XR bilişsel işlemcisi ile daha kullanıcı odaklı olan seri ince çerçeve tasarımına yer veriyor. Stand ise 3 farklı mod da kullanılabiliyor. Full Array LED panelin hassasiyetiyle bir araya gelen XR Triluminos Pro ve XR Contrast Booster, daha geniş bir renk gamı yelpazesinde derin siyahlar ve yoğun parlaklık ile üstün gerçekçilik sağlıyor. Yine ücretsiz 10 adede kadar film ve 24 ay sınırsız akış içeren bir sinema hizmeti BRAVIA CORE burada yer alıyor. 

Sony BRAVIA X80K Tam Boyutta Gör

Sony BRAVIA X85K modeli ise 4K HDR X1 işlemcisi ve 4K X-Reality PRO resim işleme teknolojisini kullanıyor. 43 inç, 50 inç, 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç boyutlara sahip. Sony BRAVIA X80K modeli ise 43 inç, 50 inç, 55 inç, 65 inç ve 75 inç olarak geliyor. Bu iki modelde geniş renk paleti sunan XR Triluminos Max kullanılıyor. Ortak özellikler şu şekilde:

  • BRAVIA CORE Calibrated Mode
  • BRAVIA CAM ortam optimizasyonu
  • Ses çıkışını optimize eden Akustik Merkez Senkronizasyonu
  • Hoparlörler yardımıyla ses kaynaklarının verimliliğini arttıran Acoustic Multi-Audio
     
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim