Anlık Bildirim

Sony'nin milyar dolarlık satın alımı tamamlandı: Crunchyroll artık Sony'e bağlı

Geçtiğimiz yılın son aylarında 1.1 milyar dolara Sony tarafından satın alınacağı açıklanan Crunchyroll'un satın alımı tamamlandı. Crunchyroll artık Sony'e bağlı.

Sony'nin Crunchyroll satın alımı tamamlandı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan Sony, bildiğiniz gibi teknoloji ürünler ve oyunlar gibi şeylerin yanın animasyon stüdyoları ve film stüdyolarıyla da varlığını sürdürüyor. Özellikle geçtiğimiz yıl anime severler için Sony'den büyük bir atılım gelmişti ve bu atılım bu sabah saatlerinde tamamlandı.

Sony, 1.175 Milyar Dolara Crunchyroll'u Satın Aldı

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Sony, Crunchyroll'u satın alacağını bildirmişti. Aylar sonra ise bu satın alım gerçekleşti. Daha önce de açıklandığı satın alım ücreti 1.175 milyar dolar. Bundan sonraki süreçte Sony Funimation ve Crunchyroll birlikte çalışacak. Funimation da Sony tarafından 2017 yılında satın alınmıştı.

Crunchyroll, ABD merkezli anime ve manga distribütörü, yayıncısı ve lisanslama şirketi. Crunchyroll'un dağıtım kanalı ve ortaklık programı, dünya çapında 5 milyon ücretli aboneye ve 120 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip. Yapılan ilk açıklamalara gre Sony'nin bu yeni satın alımın ardından önündeki ilk planı Funimation ve Crunchyroll'un birleştiği Netflix tarzı bir anime servisi sunmak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim