Anlık Bildirim

Hızlı ve Öfkeli 10 ve 11'de Paul Walker'ın karakteri Brian O'Conner dönebilir

Hızlı ve Öfkeli serisinin başrollerinden birisi olan ancak geçirdiği trafik kazası sebebiyle hayatını kaybeden Paul Walker'ın karakteri Brian O'Conner, serinin sıradaki filmlerinde dönebilir.

Hızlı ve Öfkeli 10 ve 11'de Brian O'Conner dönebilir Tam Boyutta Gör

Sinema sektörünün en popüler filmlerinden birisi şüphesiz Hızlı ve Öfkeli. Yasadışı sokak yarışlarıyla başlayan seri enteresan bir değişim gösterdi ve çok farklı yönelere doğru gitti. Bu serinin uzun yıllar boyunca başrollerinden biri Paul Walker'dı. Ne yazık ki kendisi geçirdiği trafik kazası sebebiyle hayatını kaybetmişti.

Brian O'Conner Dönebilir

Serinin dokuzuncu filmi şu günlerde vizyonda. Her zaman olduğu gibi gayet güzel bir gişe yakalamış durumda. Filmin yönetmeni de Justin Lin de geçtiğimiz saatlerde enteresan bir açıklama yaptı. Bildiğiniz gibi serinin 10. ve 11. filmleri serinin finalini yapan son iki bölüm olacak. Bu bölümlerde ise Paul Walker'ın canlandırdığı karakter olan Brian O'Conner dönebilir.

Hızlı ve Öfkeli 9 yönetmeni Justin Lin, son iki filmin de yönetmeni olacak ve filmlerin planlamasına başlamış gibi duruyor. Söylediğine göre Brian O'Conner'ın dönme ihtimali var ve bunu nasıl yapacağını her gün düşünüyor. Ne yazık ki kesin bir sonuç yok. Ancak karakterin evrende ölmediğini daha önce açıklamışlardı.

Hızlı ve Öfkeli 10 ve 11 ile ilgili ne yazık ki pek fazl detay yok. Dokuzuncu film ise yarın, yani 2 Temmuz'da vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29145 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hızlı ve öfkeli, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim