Anlık Bildirim

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia 5 II, sızdırılmış tanıtım videosunda görüntülendi

Sony'nin bir süredir üzerinde çalıştığı amiral gemisi telefonu Xperia 5 II'nin tanıtım videosu sızdırıldı. Telefon, 17 Eylül'de yapılacak bir etkinlikle tanıtılacak.

Sony'nin, 17 Eylül'de tanıtımını yapmayı planladığı yeni amiral gemisi telefonun tanıtım videosu, Evan Blass tarafından sızdırıldı. Sızdırılan tanıtım videosu, Japonya merkezli teknoloji devi Sony'nin bir süredir üzerinde çalıştığı Xperia 5 II'nin daha önce sıdırılmış birçok özelliğini doğrular nitelikte.

Tanıtım videosu, telefonun özellikle kamera ve performans özelliklerine odaklanıyor. Yüksek yenileme hızına sahip ekranı, yonga seti, batarya kapasitesi ve bazı kamera özellikleri gibi birçok ayrıntı videoda yer alıyor.

Sony Xperia 5 II'nin sızdırılmış özellikleri

Videoda, ekranın 120Hz yenileme hızına sahip olduğu görülüyor. Ayrıca daha önceki sızıntılar telefonun, 21:9 en boy oranıyla 6,1 inç büyüklüğünde FHD+ OLED ekrana sahip olacağını gösteriyor.

Sony Xperia 5 II, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama ile eşleştirilmiş Snapdragon 865 yonga setinden gücünü alacak.

Telefon 24mm geniş açılı ve 16mm ultra geniş açılı sensörlere sahip olacak. Sony Xperia 5 II'nin arka kamera kurulumda, 12MP (f / 1.7, 24mm) birincil kamera, 3x optik zoom özellikli 12MP (f / 2.4) telefoto lens ve 12MP (f / 2.2, 16mm) 124 derecelik görüş alanı sunan ultra geniş açılı kamera yer alacak. Telefon ile 4K çözünürlükte 120 fps video kaydetmek mümkün olacak.

Sony Xperia 5 II, 4.000mAh bataryaya ve 3,5 mm kulaklık girişine sahip olacak.

Kaynakça https://www.gsmarena.com/sony_xperia_5_ii_appears_in_a_leaked_promo_video-news-45122.php https://www.androidheadlines.com/2020/09/sony-xperia-5-ii-promo-video-features.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4328 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, xperia 5 II ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim