Anlık Bildirim

Sony’nin yeni kablosuz kulaklığı büyük yeniliklerle geliyor

Sony WF-1000XM5 kablosuz kulaklıkların çok yakında duyurulması bekleniyor ve yeni bir sızıntı, duyurulduklarında neler bekleyebileceğimize dair ayrıntıları gösteriyor.
Sony’nin yeni kablosuz kulaklığı büyük yeniliklerle geliyor Tam Boyutta Gör
Kablolu kulaklıkların popülerliğini yitirmesinin ardından kablosuz kulaklıklar giderek daha da popüler hale geliyor. Giriş seviyesinden üst seviyeye kadar onlarca firma bu alanda ürün çıkarsa da ses konusunda başarılı olan Sony’nin WF serisi kablosuz kulaklıkları diğerlerine nazara öne çıkıyor. Bu anlamda yaklaşmakta olan Sony WF-1000XM5 modeli de kullanıcılar tarafından bekleniyor. Görünüşe göre bu bekleyişe değecek.

Sony WF-1000XM5 güçlü geliyor

Sony henüz WF-1000XM5'i resmi olarak duyurmadı, ancak yakında duyurulması bekleniyor ve yeni bir sızıntı ufukta bazı büyük değişiklikler olduğunu gösteriyor. Bu sızıntıya göre WF-1000XM5, şu anda sunulan WF-1000XM4'ten yüzde 40 daha büyük sürücülere sahip olacak. Bu daha etkileyici bir ses sağlayacaktır, ancak hepsi bu kadar değil. Ayrıca WF-1000XM5'in, her bir kulaklıkta 1,5 g'lık tasarruf sayesinde önceki kulaklıklardan yaklaşık yüzde 20 daha hafif olacağı söyleniyor.

Sony’nin yeni kablosuz kulaklığı büyük yeniliklerle geliyor Tam Boyutta Gör
Kulaklıkta bulunacak sürücülere geri dönersek, sızıntının arkasında güvenilir Roland Brandt bulunuyor ve ona göre Sony, WF-1000XM5'i 8,4 mm sürücülere sahip olan Dynamic Driver X ile tanıtacak. Tüm bunlara ek olarak, çift geribildirimli mikrofonlar ve kemik iletim sensörleri de cihazda kullanılacak. Ayrıca şarj kutusuyla toplam 24 saat dinleme süresi, üç dakikalık şarj ile 1 saatlik kullanım, 2 saatte tam dolum, Bluetooth 5.3 ve IPX4 sertifikası kulaklıkta bulunması beklenenler arasında.

WF-1000XM5'in beyaz ve siyah olmak üzere iki renkte piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Ancak fiyatının ne kadar olacağını ya da tam olarak ne zaman duyurulacağını henüz bilmiyoruz. Bu arada, önceki nesil Sony WF-1000XM4, 2021 yılında 280 dolar fiyat ile çıkış yapmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4722 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Sony WF1000XM5, sony ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim