
Sony ZV-1F özellikleri ve fiyatı
Sony ZV-1F kamera modelinde 20.1MP çözünürlüğünde 1 inç tipi Exmor RS CMOS sensör kullanılıyor. Sensör 13.2mm x 8.8mm boyutlarında ve bu tür sensörler tam 1 inç olmadığı için 1 inç tipi olarak adlandırılmaya başlandı. Kasada 921 bin noktalı dokunmatik bir ekran var.
20mm f2.0 sabit odaklı bir lensi olan sensör daha geniş bir açı elde edebiliyor. Sokak fotoğrafçılığı gibi konular için de odak uzunluğu geliştirilmiş. 4K 30fps video kaydı yapabilen kamera 8-bit kaydı ise 4:2:0 formatında yapıyor. Ayrıca dikey olarak da bir modu mevcut. S-Log2, S-Log3 ve HLG gibi standartlar desteklenmiş.
Kablosuz olarak çekimlerinizi akıllı telefona aktarıp hızlıca sosyal medyada paylaşabilirsiniz. 3 kapsüllü mikrofon çok yönlü ve bir rüzgar engelleyici de var. 3.5mm jakı ile harici mikrofon da bağlanabiliyor. Görüntü ve enerji aktarımı USB Tip-C üzerinden yapılıyor. SteadyShot, Eye AF, Product Showcase, Soft Skin Effect gibi yazılımları olan Sony ZV-1F modeli 500$ fiyat etiketi ile satılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.