Anlık Bildirim

Söylentilere göre popüler oyun Call of Duty: Warzone'un ikincisi geliyor

Bloomberg'ten Jason Schreier'ın raporunun yayınlanmasının ardından Tom Henderson, Call of Duty Warzone'un ikincisinin de yolda olduğunu söyledi.                 

Söylentilere göre Call of Duty: Warzone'un ikincisi geliyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz saatlerde Bloomberg'ten Jason Schreir, PlayStation için de yayınlanacağından emin olduğu üç Call of Duty oyunu daha olduğunu söyledi. Ardından da Tom Henderson bu oyunların ne olduğunu açıkladı.

Call of Duty: Warzone 2 Geliyor

Hem Battlefield hem de Call of Duty Vanguard'ın çıkışından önce ismini birçok kez duyduğumuz Tom Henderson, 2023 yılında yayınlanması planlanan Call of Duty: Warzone 2 projesi üzerinde çalışıldığını söyledi. Bu oyun da yine anlaşma doğrultusunda PlayStation için de çıkış yapacak. 

Call of Duty: Warzone bildiğiniz gibi Call of Duty'nin ücretsiz online oyunu ve Activision'a ciddi bir gelir sağladığını söylemek gerek.

Tom Henderson'ın açıkladığı diğer iki oyundan biri ise bu yıl çıkması beklenen Modern Warfare 2, diğeri de önümüzdeki yıl çıkması beklenen Treyarch'ın geliştirdiği Call of Duty oyunu. Bu oyunlar Call of Duty'nin her yıl çıkış yapması üzerine kurulu yayın politikasının son oyunları olabilir. Bildiğiniz üzere Microsoft, satın alımdan sonra bu durumu değerlendirdiğini açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2919 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty, call of duty warzone ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim