Anlık Bildirim

Söylentilere göre GTA 6, 2025'te gelebilir.

Söylentilere göre Grand Theft Auto 6 2025 yılında karşımıza çıkabilir. Rockstar oyunun online versiyonu için Fortnite benzeri bir harita içeriği hazırlıyor olabilir.

En son 2013 yılında çıkış yapan Gta 5'den beri serinin hayranları yeni bir Grand Theft Auto oyunu bekliyorlar. Seride ilk defa bir oyundan sonra bu kadar uzun bir ara verildi. Bu da serinin hayranlarını iyice heyecanlandırıyor. Oyun neredeyse her hafta farklı bir haber ve söylenti ortaya atılmasına neden oluyor.

Daha önce Call of Duty ve Battlefield 2042 için bir takım bilgiler sızdıran Tom Henderson yeni bir video yayınlayıp, Gta 6 için bir takım bilgiler verdi. Henderson Gta 6'nın Vice City'nin modern bir versiyonunda geçeceğini idda ediyor.

Söylentilere göre GTA 6, 2025'te gelebilir. Tam Boyutta Gör


Henderson Rockstar'ın Gta 6'nın online modunda kullanıcılara daha özgür bir alan vermek istediğini söylüyor. Bu noktada da Rockstar'ın Fortnite'ı örnek aldığını söylüyor. Fortnite'nın sık sık güncellenen haritası gibi bir harita kullanabileceğinden bahsediyor.

Ayrıca Gta 6'da tekrar birden fazla ana karakteri kontrol edebileceğimizi de konuşuyor. Fakat bunlar için hayranların uzun bir bekleyişe sahip olacağını da ekliyor. Red Dead Redemption 2 çıkmadan önce uygulanan zor çalışma koşullarından sonra, Rockstar çalışanlarına daha çok özen göstermeye başladığını söylüyor.

Henderson olası bir erteleme olabileceği için Rockstar'ın oyunu erken bir tarihte duyurmayacağını söylüyor. Gta 6'nin PS5, XBOX X/S ve PC'ye gelmesi bekleniliyor.

Tom Henderson'un videosunu hemen alttan izleyebilirsiniz.

Kaynakça https://youtu.be/b5kSp88_a2Y https://www.gamespot.com/articles/gta-6-will-reportedly-only-be-out-in-2025-will-include-fortnite-like-evolving-map/1100-6493368/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim