Anlık Bildirim

Clubhouse rakibi Spotify Geenroom beta sürecine başladı

Spotify Greenroom uygulaması müzik severlerin istedikleri konularda odalar oluşturarak sesli sohbet yapmalarını sağlıyor. Şimdilik sadece İngilizce dilinde beta sürecine başlamış durumda.

Spotify Greenroom ile sesli sohbetlere hazırlanın Tam Boyutta Gör

Clubhouse ile başlayan ses dayalı sohbet konsepti bir çılgınlığa dönüşmek üzere. Facebook, Twitter, Telegram gibi platformlar hızlı bir şekilde sesli sohbet özelliği duyurmaya başladı. Özellikle müzik yayını platformlarının da bu trende ilgi duyduğunu görüyoruz. Spotify bunlardan birisi. 

Spotify Greenroom nedir?

Sesli sohbet özelliği aslında çok basit manada bir sosyal ağ etkileşimi sunuyor. Yani fotoğraf paylaşımı, video paylaşımı veya paylaşımların ana sayfada listelenmesi, beğeni, favori gibi kompleks modüller mevcut değil. Böylece yüksek maliyet ve yönetim de istemiyor. Gerekli gizlilik ve iletişim kontrolü sağlandıktan sonra iş kullanıcılara kalıyor. 

Spotify da bu avantajı kullanarak temel bir sosyal ağ oluşturmayı hedefliyor. Spotify Greenroom uygulaması kullanıcıların istedikleri konuda sohbet odası oluşturmasını veya odaya katılmasını mümkün kılıyor. Her konuda konuşmak serbest olsa da biraz daha müzik odaklı olacağını söylemek mümkün. 

Spotify hesabını bağlamanın yeterli olduğu uygulama hali hazırda İngilizce olarak belirli ülkelerde hizmet veriyor. Yakın dönemde desteklenen dillerde ve ülkelerde kullanıma sunulacak. 

https://apps.apple.com/us/app/spotify-greenroom/id1517524960
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim