Anlık Bildirim

Son günlerin popüler Netflix yapımı Squid Game'in yapımı 10 yıldan fazla sürmüş

Geçtiğimiz ayın ortalarında yayınlanan ve bir haylü popüler olan Netflix dizisi Squid Game'in, geliştirilme süreci ile ilgili bir detay paylaşıldı.

Squid Game'in yapımı 10 yıldan fazla sürmüş Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz haftalarda Netflix üzerinden yayınlanan ve kısa bir süre içerisinde Türkiye dahil tüm dünyada büyük popülerliğe kavuşan dizi Squid Game'in yapım süreci ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı.

10 Yıldan Fazla Sürdü

Squid Game direktörü Hwang Dong-hyuk, geçtiğimiz günlerde The Korean Times'a röportaj verdi. Röportaj esnasında dizinin geliştirme süreci ile ilgili enmteresan bir bilgi verdi. Söylediğine göre Hwang Dong-hyuk, dizi Netflix'te yayınlanmadan önce 10 yıldan fazla dizinin üzerinde çalışmış.

Hwang Dong-hyuk, ilk olarak 2008 yılında dizinin konseptini yaratmış. Bir sonraki yıl ise senaryoyu yazmış. Dizi senaryo ve konsept olarak hazır olsa da dizinin çok deneysel bir iş olduğunun farkında olduğu için tanıtma konusunda çekinceleri olmuş. 

Squid Game, şu anda Netflix'te erişime açık durumda. Toplamda 9 bölümden oluşan dizinin konusu şöyle: 456 çaresiz yarışmacı, sıkıntılarından kurtulmalarına yardımcı olabilecek 45,6 milyar won tutarındaki ödülü kazanmak için bir dizi farklı çocuk oyunundan oluşan esrarengiz ve ölümcül bir hayatta kalma mücadelesinde birbirleriyle yarışır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10395 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Squid game, netflix ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim