Anlık Bildirim

SsangYong, yeni SUV modelinin çizimlerini paylaştı

Yeni nesil platform ve tasarım felsefesiyle piyasaya süreceği SUV'larla düze çıkmayı hedefleyen SsangYong, bu modellerden birinin tasarımını çizimlerle açığa çıkardı.

SsangYong'dan yeni SUV geliyor: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

Bundan yaklaşık 1 ay önce SsangYong'ın yeni SUV ve pickup modeller üzerinde çalıştığını siz değerli okurlarımıza duyurmuştuk. Hatta Koreli şirket 2022 yılında seri üretim modelini göreceğimiz J100 kod adlı modelinin çizimlerini paylaşmıştı.

SsangYong bu kez de X200 kod adlı bir başka SUV modelin çizimleriyle karşımızda. "Powered by Toughness" isimli tasarım felsefesiyle hazırlanan model, kutu gibi tasarımı ve köşeli hatlarıyla şirketin mevcut modellerinden oldukça farklı görünüyor. Eğer çizimler bizi yanıltmıyorsa, X200'ün yerden yüksek yapısı, koruma plakaları ve büyük lastikleriyle J100'e göre daha arazi odaklı olduğunu söylemek mümkün.

SsangYong'dan yeni SUV geliyor: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

Öte yandan, öndeki yuvarlak farlar ve panjurun bizlere Jeep'i fazlasıyla anımsattığını da belirtmeden geçmeyelim. Yanlarda kaslı bir görünüm sunan geniş ve köşeli çamurluklar da Toyota'nın FJ Cruiser modelini akıllara getiriyor. Arka tarafta ise bagaj kapağının üzerinde yedek lastiğe yer verilebileceğini düşündüren bir çizimle karşı karşıyayız. Son olarak tavan rayları ve açılabilir kumaş tavan da dikkat çeken tasarım unsurları arasında.

X200 kod adlı SUV'un teknik detayları henüz belli değil. Aracın kaputu altında elektrik desteğinin bulunup bulunmayacağını henüz bilmiyoruz. Fakat SsangYong bu noktada "çevre dostu motorlar" kullanılacağının sözünü veriyor. J100'ün tamamen elektrikli olacağı açıklanmıştı. Dolayısıyla X200 de aynı yolu takip edebilir. Yeni gelişmeler ortaya çıktığında siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15371 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ssangyong, SUV ve elektrikli araçlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim