Anlık Bildirim

Disney+'ın yeni Star Wars dizisi Obi-Wan'dan ilk görseller geldi

Disney Plus'ın merakla beklenen dizilerinden biri olan Obi-Wan'ın ilk konsept tasarımları Disney Plus Day etkinliği esnasında paylaşıldı.                                 

Star Wars dizisi Obi-Wan'dan ilk görseller geldi Tam Boyutta Gör

Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisinden sonra hayranları tekrar heyecanlandıran Disney, Obi-Wan dizisinin müjdesini de vererek bizleri yine heyecanlandırmıştı. Star Wars tarafında en çok beklenen yapımlardan biri olan Obi-Wan dizisinin de ilk konsept tasarımları geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Tasarımlara baktığımızdaysa aslında heyecanlandıran görüntüler olduğunu söyleyebiliriz. Bu görüntülere benzer sahneler dizide olacak mı bilmiyoruz ancak Darth Vader ve Obi-Wan'ın ışın kılıcı savaşını sanıyoruz ki birçok izleyici izlemek ister. Bahsi geçen görüntüleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Açıklamaya göre Obi-Wan dizisi Revenge of the Sith filminin tam 10 yıl sonrasında geçecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Ewan McGregor, Hayden Christensen, Sung Kang'ı, Kumail Nanjiani, Moses Ingram, Joel Edgerton ve Rupert Friend gibi isimleri görüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim