Anlık Bildirim

Çekimleri Antalya'da yapılan Jason Statham - Guy Ritchie filminin vizyon tarihi açıklandı

Snatch, Sherlock Holmes ve The Gentlemen gibi filmleriyle tanınan başarılı yönetmen Guy Ritchie'nin Antalya'da çekilen yeni filmi Five Eyes'ın vizyon tarihi açıklandı. Ayrıca filmin adı da değişiyor.

Statham ve Guy Ritchie'nin yeni filminin vizyon tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Snatch, Sherlock Holmes ve The Gentlemen gibi filmleri yöneten, kendine has bir yönetmenlik tarzı olan Guy Ritchie'nin yeni filmi Five Eyes'ın çekimleri geçtiğimiz aylarda Antalya'da yapılıyordu. Şimdi de filmin yayın vizyon tarihi açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre daha öncesinde Five Eyes olarak bilinen film 21 Ocak 2022'de vizyona girecek. Five Eyes, dünya için büyük tehlike arz eden ölümcül bir silahın ticarileştirilmesini önlemek için görevlendirilen MI6 ajanı Orson Fortune’un hikayesine odaklanacak.

Guy Ritchie'nin Antalya'da çektiği filminin kadrosunda Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Cary Elwes ve Josh Hartnett gibi isimler bulunuyor. Jason Statham ve Aubrey Plaza da geçtiğimiz aylarda çekimler için Antalya'da bulunuyordu.

Filmin İsmi Değişiyor

Ayrıca yapılan açıklamaya göre filmin ismi de değişecek. Daha öncesinde Five Eyes olarak açıklanmıştı ancak filmin adı artık belli değil. Yakın bir süreçte filmin yeni ismi açıklanacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim