Anlık Bildirim

Valve'den kötü haber: Steam Deck, 2022'ye ertelendi

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve duyurulmasından bu yana oyuncuların heyecanla beklediği taşınabilir bilgisayar Steam Deck'in çıkış tarihi ne yazık ki 2022'ye ertelendi.

Steam Deck, 2022'ye ertelendi Tam Boyutta Gör

Valve'in yeni taşınabilir bilgisayarı Steam Deck için tarihin yaklaşmasını heyecanla beklerken ne yazık ki geçtiğimiz saatlerde kötü bir haber geldi.

Steam Deck Ertelendi

Geçtiğimiz saatlerde yapılan resmi açıklamaya göre bu yılın sonunda çıkması beklenen Steam Deck'in çıkış tarihi Şubat 2022'ye ertelendi. Ertelenmenin sebebi ise Steam Deck'i oluşturan malzemelerdeki kıtlık. Malzemelerine ne olduğuna dair net bir açıklama yok ancak Valve ne yazık ki lansmana yeterli sayıda ürün yetiştiremeyeceği için 2 aylık bir erteleme yapmak zorunda kaldı.

Bu erteleme aslında biraz da bekleniyordu çünkü hem cihaz için tam tarih yoktu hem de yaklaşık 1 ay içerisinde çıkacak bir cihaz için Valve bir hayli sessizdi. Umuyoruz ki sorunlar Şubat ayına kadar çözülür ve cihaz çıkışını yapabilir. Son olarak bu ertelemenin bizler için pek de anlamı yok çünkü ürün çıkışında ne yazık ki Türkiye'de satılmıyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim