Anlık Bildirim

Steam, Total War: Shogun 2 hediye ediyor

Steam, 27 Nisan'dan itibaren başlatacağı Total War kampanyası kapsamında serinin beğenilen oyunlarından Total War: Shogun 2'yi ücretsiz hale getiriyor.

Steam, Total War: Shogun 2 hediye ediyor Tam Boyutta Gör

Dijital oyun platformları, koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanan insanlar için ücretsiz olarak dağıttıkları oyunların sayısını ve kalitesini artırmaya başladı. Düzenli ücretsiz oyun dağıtan servislerin yanında haliyle arada sırada bedava oyun veren platformlar da var. Steam ise bunlardan biri.

Sık sık yaptığı indirimlerle bidiğimiz platform, bu kez önemli bir seride daha indirime gidiyor. Strateji severlerin favorileri arasında yer alan Total War serisinden birçok oyunun %75’e varan indirime gireceği süreçte, Total War: Shogun 2 ise ücretsiz olarak dağıtılacak.

Bugün yani 27 Nisan’da başlayacak indirim ile ücretsiz hale gelecek oyun, 1 Mayıs tarihine kadar Steam kütüphanesine eklenebilecek. İndirim ise 4 Mayıs’a kadar devam edecek. İndrim, ne yazık ki Total War: Three Kingdoms, Rome: Total War ve Total War: Warhammer oyunları ile DLC’lerini kapsamayacak.

Steam, Total War: Shogun 2 hediye ediyor Tam Boyutta Gör

2011 yılında piyasaya çıkan Total War: Shogun 2, 16. yüzyıl Japonya’sında Onin Savaşı sonrası dönemde geçiyor. Derebeyliklere bölünen ülkede her bir klan birbiriyle amansız bir mücadeleye tutuşmuş durumda. Biz de oyunda yer alan klanlardan birinin kontrolünü alıp ülkenin yönetimini ele geçirmeye çalışıyoruz. Piyasaya çıktığı dönem oldukça beğenilen oyunun Metacritic ortalaması %90.

Total War: Shogun 2’yi kaçırmayacağınızı düşünerek sizleri oyunun fragmanı ile baş başa bırakıyoruz. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15644 kez okundu.
22 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, Ücretsiz Oyun ve
2 etiket daha total war Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim