Anlık Bildirim

Subaru ilk 'yeşil' otomobilini Los Angeles Auto Show'da tanıtacak

Sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi ve boxer motoruyla otomobil severlerin en beğendiği markalardan biri olan Subaru, marka stratejisini değiştirme kararı almış görünüyor.Çok düşük tüketim ve emisyon değerlerine sahip otomobillerin tanıtıldığı 2010 yılında, Subaru da yarıştan kopmamak amacıyla bir model hazırladığını duyurdu.

Markanın yeni sloganı olan ''Confidence in Motion (Hareketteki Güven)'' cümlesini 17 Kasım'da başlayacak Los Angeles Auto Show'da bütün otomotiv dünyasıyla paylaşmayı planlayan Subaru, yeni sloganını temsil eden ilk modelini de yine bu fuarda otomotiv dünyasına tanıtacak. Yeni modelin plug-in hybrid, tam elektrikli, hybrid veya 'yeşil' içten yanmalı motorlu mu olacağı ise henüz belli değil. Bundan sonra Subaru'nun tecrübesini yeşil otomobiller üretmekte kullanacaklarını açıklayan Başkan Mori, geleneklerden çok uzaklaşmayarak ve kendilerine göre bir otomobilin temel özelliklerini barındıracak yeşil otomobiller üreteceklerini belirtti.

Subaru'nun bu esrarengiz modeliyle ilgili detaylı bilgiler 17 Kasım 2010 tarihinde belli olacak. Subaru severleri heyecanlandıran bu haberin ayrıntılarını o tarihten itibaren sizlerle paylaşabileceğiz.

Subaru
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim