Anlık Bildirim

Surface Duo 2, üçlü kamera sistemi ile görüntülendi

Katlanabilir akıllı telefonlara yeni bir form katan ve Microsoft’un ilk Android telefonu olan Surface Duo, yakında yenilenecek. Surface Duo 2’den gelen görseller, yeni detayları gözler önüne seriyor.

Surface Duo 2'den yeni görüntüler geldi! Tam Boyutta Gör

Microsoft’un geçtiğimiz yıl çıkardığı Surface Duo, özellikle kamera ve işlemci tarafında ciddi eleştirilere maruz kalmıştı. Microsoft’un bu sonbahar tanıtması beklenen Surface Duo 2’den gelen görüntüler, Microsoft’un eleştirileri ciddiye aldığını gösteriyor.

Kaynağı belli olmayan yeni görüntüler, Surface Duo 2’nin tasarımını gözler önüne seriyor. Surface Duo 2, önceki nesile göre çok daha donanımlı bir kameraya sahip olacak. Standart, geniş açılı ve telefoto lenslerini barındırması beklenen kamera sistemi, oldukça yüksek bir çıkıntıya da sebep olacak. Birinci nesil Surface Duo, ana kamera ve selfie kamerasını tek bir sisteme toplamıştı ve performansı konusunda ciddi eleştiriler almıştı. Microsoft, Surface Duo 2 ile hatalarını telafi edecek gibi görünüyor.

Yeni tasarım ve renk seçeneğine sahip olacak

Surface Duo 2, arka panelinde mat bir cama sahip olacak ve iki farklı renk seçeneği ile gelecek; siyah ve beyaz. Görseller, Surface Duo 2’de parmak izi panelinin kaldırıldığını gösteriyor ancak parmak izi paneli muhtemelen güç tuşuna entegre edilecektir. USB-C girişi ise cihazın sağ panelinin altına konumlandırılmış.

Surface Duo 2'den yeni görüntüler geldi! Tam Boyutta Gör

Surface Duo 2’nin Snapdragon 888 işlemci, 5G ve NFC desteği ile Eylül veya Ekim ayında tanıtılması bekleniyor. Birinci nesil Surface Duo’nun neredeyse her konudaki açıklarını giderecek olan Surface Duo 2, fiyat konusunda da ciddi bir artış yaşayabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim