Anlık Bildirim

Süveyş Kanalı'ndaki kaza, PlayStation 5 stoklarını da etkileyebilir

Geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir anda çıkan fırtına sebebiyle bir kargo gemisi Süveyş Kanalı'nı bir süreliğine tıkamıştı. Bu bir sürelik tıkanmanın etkisi büyük olacak gibi duruyor.

Süveyş Kanalı'ndaki kaza, PlayStation 5 stoklarını da etkileyebilir Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde de sizlere aktardığımız gibi Evergreen zincirine ait 400 metre uzunluğundaki sevkiyat gemisi, beklenmedik bir fırtına ile yan döndü ve Süveyş Kanalı'nı tıkadı. Bu tıkanmanın sonuçları kötü olacak gibi duruyor.

Yaklaşık olarak Empire State binası uzunluğundaki gemi, Süveyş Kanalı'nı tıkadı ve bir süreliğine birçok gemi hareket edemez oldu. Yaşanan bu kazanın sonucunda da birçok gemi sevkiyata devam edemedi. Bu da ilerdeki sevkiyat durumlarını etkileyecek gibi duruyor. 

Business Insider'ın aktardığına göre yarı iletkenlerde yaşanan stok durumu bu olaydan çok da etkilenmeyebilir. Yarı iletkenlerin büyük bir bölümü uçak ile taşınıyor ancak yine de Business Insider, yarı iletken ürünlerin nakliyesinde kesinlikle bir gecikme yaşanacağını da ekledi.

Bu durumda da akla ilk olarak zaten büyük bir stok sıkıntısı yaşayan PlayStation 5 geliyor. Bu durum da stok sıkıntısının bir süre daha devam edeceğini gösteriyor diyebiliriz. Burada ufak bir not düşmek gerek. Sadece tek bir geminin kaza yapmış olması ve bir süreliğine geçişi durdurması sadece birkaç geminin etkileneceği bir durum değil. Tek bir gemiye olan etkisi düşük gibi dursa da bu kaza, oradaki tüm trafiği etkiliyor ve zincirleme olarak etkisi iyice büyüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8132 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps5, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim