Anlık Bildirim

Switch'in yeni güncellemesi depolama alanı doluyken güncellemeleri indirmenizi sağlıyor

Nintendo Switch için yayınlanan 12.1.0 güncellemesi, cihazınızın depolama alanı doluyken oyunların güncellemesini yapabilmenizi sağlıyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Switch'in 12.1.0 güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Özellikle son dönemde popülerliğini giderek arttıran Nintendo Switch konsolunun yeni güncellemesi yayınlandı. Yeni güncelleme oyuncuların en büyük sorunlarından birisini çözüyor.

Depolama Alanı Doluyken Güncelleme Yapabileceksiniz

Bildiğiniz üzere oyunların çıkışından sonra bazen yüksek boyutlara ulaşan güncellemeler gelebiliyor. Eğer depolama alanınız konusunda sorun yaşıyorsanız, oyunların bu büyük güncellemelerini yapmak da bir hayli sorun çıkartıyor. Ancak yeni güncelleme ile birlikte Switch bu sorunu çözüyor. 

Switch'in 12.1.0 güncellemesi ile birlikte artık oyuncular, depolama alanı dolu olduğunda oyunların eski sürümünü silebilecek ve yer açarak yeni güncellemeyi indirebilecek. 

12.1.0 güncellemesinin diğer notlarına baktığımızda sistem kararlılığını arttırdığını ve Joy-Con kontrolcüsü için bir yazılım güncellemesi içerdiğini görüyoruz. Güncellemenin Joy-Con'da ne tarz bir değişikliğe yol açtığına dair ayrıntı paylaşılmadı. Geçtiğimiz günlerde de Switch'in Oled Modeli duyurulmuştu. Onun görsellerini de aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim