Anlık Bildirim

TCL MOVETIME MT42 çocuk saati hediyeli olarak geliyor

TCL MOVETIME MT42 adındaki akıllı çocuk saati 4.5G, GPS, Bluetooth, WiFi gibi bileşenlerle tam donanımlı hale geliyor. Üstelik hediyeli satış kampanyası var.

TCL MOVETIME MT42 satışta Tam Boyutta Gör

Okulların yüz yüze eğitime açılması ile birlikte çocukların takibi de yeniden önem kazandı. Sayısı giderek artan akıllı çocuk saatlerine yeni bir üye daha katıldı. TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati hediyeli olarak satılacak.

TCL MOVETIME MT42 özellikleri ve fiyatı

TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati 1.54 inçlik bir ekranla geliyor. Çift Cortex-A53 çekirdekli bir işlemci barındıran akıllı saatte 2MP bir kamera, WiFi, Bluetooth 4.2, GPS, nano SIM ile 4.5G ve suya dayanıklılık özellikleri yer alıyor. 

Çocuğunuz ile görüntülü ve sesli görüşme yapabileceğiniz akıllı saatte sınır belirleme, acil SOS tuşu, daha gelişmiş konum takibi gibi ebeveynlerin sürekli iletişim halinde kalabilmesini sağlıyor. 4.5G açık olarak 2 gün giden saatin bekleme süresi ise 7 gün. 

TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati 1599TL fiyat etiketi ile satılacak. TCL sanal mağazasında ise 20 Eylül tarihine kadar satın alındığında TCL MTR 200 kulaklık hediye ediliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim