Anlık Bildirim

TCL ikinci nesil giyilebilir monitörünü tanıttı

TCL NXTWEAR AIR ikinci nesil giyilebilir monitör yüzde 30 daha hafif ve standart gözlük tasarımlarına daha yakın. Micro OLED ekranlarla çok detaylı ve kaliteli görüntüler sunuyor. 

TCL NXTWEAR AIR Tam Boyutta Gör

Google Glass ile büyük bir hayal kırıklığı yaşayan giyilebilir Android cihaz konsepti sonrasında kurumsal tarafta devam etti ve bugün sanal gerçeklik kaskları da dahil farklı kategorilerde kendisine şans arıyor. Bunlar biraz üst seviye kalırken bazı üreticiler son kullanıcıya yönelik ürünler geliştiriyor. 

TCL NXTWEAR AIR neler sunuyor?

TCL NXTWEAR AIR firmanın ikinci nesil giyilebilir monitörü olarak tanımlanabilir. Gözlük tarzında tasarlanan ürün harici kaynaktan içerikleri camlara yansıtıyor ve hoparlör ile de daha yoğun bir tecrübe yaşamanızı sağlıyor. 

İki adet Full HD micro OLED ekran bol ayrıntılı, güçlü, zengin ve canlı renklerin yanı sıra derin gölgeler ve siyahın koyu tonlarını sunuyor. Aynı zamanda sinemadaki gibi 4 metre uzaklıktan 140 inç büyüklüğe eşdeğer geniş ve sürükleyici bir izleme ortamı yaratıyor.

Sadece 75 gram ağırlıkta olan bu ekranlar önceki nesil gözlüğe kıyasla yüzde 30 daha hafif ve daha konforlu. USB Tip-C DisplayPort üzerinden hem bilgisayar hem de mobil cihazlara bağlanabiliyor. Sap kısmındaki çift hoparlör sayesinde stereo ses sağlanıyor. TCL NXTWEAR AIR için henüz bir fiyat açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim