Anlık Bildirim

Telegram yeni güncelleme ile 1000 kişiye kadar videolu görüşme imkanı sunuyor

Telegram video görüşmelerinde 1000 kişiye kadar izleyiciye yayın paylaşımı yapabilmek ve video mesajlarında farklı oynatma hızlarının seçilebilmesi mümkün hale geliyor.

Telegram güçleniyor Tam Boyutta Gör

Özellikle WhatsApp kullanıcı sözleşmesi tartışmaları ile önemli bir kullanıcı kitlesi kazanmayı başaran Telegram yeniliklerine devam ediyor. Son güncelleme ile video mesaj ve video aramalarına önemli optimizasyonlar yapılıyor. 

Telegram sürekli gelişiyor

Hayatına temel seviyede bir mesajlaşma uygulaması olarak başlayan Telegram, özellikle pandemi döneminde gerek kurumların gerekse bireylerin uzaktan etkileşimlerini gerçekleştirebilecekleri bir platforma dönüştü.

Bu hafta gelen güncelleme ile özellikle video konusunda Telegram oldukça önemli bir adım attı. Group Video Calls 2.0 özelliği 30 katılımcıya kadar video görüşmelerini desteklerken bu katılımcıların yayınlarını 1000 izleyiciye kadar açması da mümkün oluyor. 

Bire bir video görüşmelerinde ise kullanıcıların ekranlarını paylaşırken sesi de dahil edebilecekler. Ayrıca gönderilen mesajlar da otomatik olarak bir ayın ardından silinecek. Yine video mesajlarda çözünürlük yükseltiliyor ve kayıt esnasında arka plan seslerini de dahil edebiliyorsunuz. Videolar oynatılırken 0.5x-1.5x-2x hızları seçilebiliyor. Android tarafında ise 0.2x hız seçeneği de var.

Telegram güncellendi Tam Boyutta Gör

Son olarak resim gönderilerinin üzerine daha hassas çizimler yapabilmek, şifre kodu ekranında daha fazla animasyon, yeni bir şifre sıfırlama seçeneği, yeni emojiler şeklinde yenilikler de var. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim