Anlık Bildirim

Sam Worthington’lu Baraka için ilk fragman geldi

Avatar ve Terminatör serisinden tanıdığımız Sam Worthington’ın başrolünü oynadığı The Shack – Baraka bilim-kurgu filmi için merakla beklenen ilk fragman yayınlandı.

Gelecek yılın dikkat çekici filmlerden birisi olarak gösterilen The ShackBaraka için ilk fragman geldi. Avatar ve Terminatör serisinden tanıdığımız Sam Worthington’ın başrolü oynadığı yapım Stuart Hazeldine tarafından yönetiliyor.

The New York Times en çok satan romanından uyarlanan film, bir babanın gerçekleştirdiği manevi yolculuğu anlatıyor. Kızını kaybeden Mack Phillips (Sam Worthington) depresyona girer ve inançlarını sorgulamaya başlar. Elouisa (Octavia Spencer) tarafından gönderilen kendisini Oregon’un vahşi doğasındaki derin, terk edilmiş kulübeye çağıran gizemli bir mektup hayatını değiştirecektir.

Doğa odaklı görsel efektlerin yoğun olduğu Baraka için yönetmenlik koltuğuna ilk olarak Forest Whitaker oturmuştu. Sonrasında ortaya çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle koltuk Stuart Hazeldine’ye devredildi. Film 3 Mart 2017 tarihinde vizyona girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim