Anlık Bildirim

Samsung’un geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve televizyon sektöründe geldiği noktayı göstermesi açısından önemli olan Frame TV, IFA 2017 fuarında yeni bir versiyona kavuştu. Model artık 43 inç boyutunda da edinilebilecek.

Daha küçük

Ünlü tasarımcı Yves Behar imzasını taşıyan 4K televizyonu The Frame, çok ince bir tasarıma sahip ve tablo gibi duvara asılabiliyor. Kapalı olduğu zamanlar özel yazılım ile farklı sanat tablolarını ekranında yansıtabiliyor. Bu sayede adeta bir tablo görünümüne dönüşüyor. Bunun için televizyonda Always On Display özelliği kullanılıyor ve çok az enerji tüketiyor.

İngiltere’de satışa sunulan televizyon 55 inç ve 65 inç boyutlara sahipti. Duvarında fazla yeri olmayanlar veya bu boyutları büyük bulanlar için 43 inçlik bir versiyon daha piyasaya sürülecek. Bu modelin biraz daha düşük fiyata sahip olacağı belirtiliyor. Orijinal modelin başlangıç fiyatı 2000 Pound civarındaydı. Ülkemizde de 8000TL civarında bir başlangıç etiketi mevcut.

Samsung ayrıca Prado müzesi ile önemli bir ortaklık yapıyor. Mevcut 100 olan önemli sanat eseri tablo böylece bin civarında çıkacak.  Tanesi 15 Pound veya aylık 4 Pound abonelik karşılığında tablolar televizyon ekranında sergilenebiliyor.

Dilerseniz 2GB kapasiteli Koleksiyonum klasörüne kendi görsellerinizi yükleyerek de ekranda seyredebiliyorsunuz. Kutu içerisinden 1 adet ahşap çerçeve çıkıyor. Farklı seçenekler 200 Pound değerinde.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim