
Tesla, FSD Beta sisteminin kazalara neden olabileceğini söyledi. Bu kazaların ise sistemin bazı şartlarda uymadığı trafik kurallarından kaynaklanabileceğine dikkat çekildi. Bu trafik kuralları arasında döner kavşak kurallarına uyulmaması, dur işaretinde durulmaması ve sarı trafik lambası işaretine riayet gösterilmemesi yer alıyor.
Sorunu yaşayan araç sayısı yüzbinlerle ifade ediliyor
Bunun yanında FSD Beta yazılımının “verilen hız sınırlarındaki değişikliklere” uygun şekilde yanıt vermede sorun yaşayabileceği de belirtildi. Bu sorunlardan etkilenen araçlar ise şu şekilde: FSD Beta yazılımının olduğu 2016-2023 Model S ve Model X, 2017-2023 Model 3 ve 2020-2023 Model Y. Sorunu yaşayan araç sayısı ise 362.758.
Tesla, FSD Beta aracılığıyla binlerce sürücünün ABD’deki halka açık yollarda yeni ve tamamlanmamış sürüş yardımı özelliklerini denemesine izin veriyor. İsimlendirmeye rağmen FSD, direksiyon başında bir insan bulunmasını ve her an kontrolü ele almaya hazır olmasını gerekli kılıyor. 400.000 kişinin kullandığı FSD Beta yazılımının fiyatı ise 15 bin dolar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.