Anlık Bildirim

Disney+'ın yeni Star Wars dizisi The Book of Boba Fett'in yayın tarihi açıklandı

Disney Plus'ın yeni Star Wars dizilerinden birisi olan The Book of Boba Fett dizisinin yayın tarihi resmi olarak açıklandı. The Book of Boba Fett, 29 Aralık'ta başlayacak.

The Book of Boba Fett'in yayın tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Bilim kurgu türünün önemli isimlerinden biri olan ancak ne yazık ki son birkaç yıldır hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Star Wars markası için geçtiğimiz aylarda birçok yeni dizi duyurulmuştu. Bu dizilerden biri de The Mandalorian ile aynı dönemde geçen The Book of Boba Fett dizisiydi. Şu anda yapım aşamasında olan diziden sonunda güzel haber geldi.

Aralık 2021'de Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde resmi hesaplardan yapılan açıklamaya göre The Book of Boba Fett dizisi, 29 Aralık'ta Disney+ üzerinden yayınlanacak. Bölümler haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin başındaki simler The Mandalorian dizisindeki isimler ile aynı. 

The Book of Boba Fett dizisi yılın geri kalanında göreceğimiz son Star Wars dizisi. The Mandalorian ile aynı dönemde geçecek. The Mandalorian ise önümüzdeki yıl yayınlanacak. The Book of Boba Fett'in The Mandalorian 2. sezondan sonrasını anlatması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim