Anlık Bildirim

The Boys'un ekranlara döneceği tarih belli oldu

Amazon Prime Video'nun sevilen dizisi The Boys'un ekranlara döneceği tarih belli oldu. Dizinin heyecanla beklenen 4. sezonunda, süper "kahramanlar" siyaset dünyasına da müdâhil olacak.
The Boys 4. sezonun yayın tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör
Son yıllarda daha da popüler hâle gelen süper kahraman hikayelerine oldukça karanlık ve şiddet dozu yüksek bir yorum getiren The Boys, bugüne kadar yayınlanan üç sezonuyla Amazon Prime Video'nun bir numaralı dizisi olmayı başardı. Yozlaşmış süper kahramanların kafalarına eseni yaparak pek çok sayıda sivilin ölümüne sebep olduğu bir evrende geçen dizi, son derece olumlu yorumlar alırken, izlenme rakamlarıyla da bu başarısını taçlandırdı.

İkinci sezonunda biraz tökezlemiş olsa da övgü toplayan 3. sezonuyla yeniden momentum kazanan The Boys, çok yakında 4. sezonuyla geri dönecek. Dizinin heyecanla beklenen yeni sezonunun yayın tarihi nihayet belli oldu. Amazon Prime Video bugün yaptığı paylaşımla, sevilen dizinin 13 Haziran'da ekranlara döneceğini duyurdu.

The Boys 4. Sezon, 13 Haziran'da Başlayacak

The Boys'un merakla beklenen 4. sezonunda, insanlarla süper "kahramanlar" arasındaki savaş siyaset meydanına taşınacak. Çünkü bu evrendeki en azılı kötülerden biri, belki de en kötüsü olan Homelander, süper kahraman rolünün kendisine getirdiği popülariteyi kullanarak Beyaz Saray'ın da kontrolünü ele geçirmeye çalışacak.

Öte yandan Vought, pek çok üyesini kaybeden The Seven'ı yeniden canlandırmak için bu "kahraman" takımına yepyeni üyeler ekleyecek. Tabii tüm bunlar olurken Boys ekibi de boş durmayacak. 3. sezonda yeni güçlere kavuşan Billy Butcher ve arkadaşları, Homelander ve Vought'u devirmek için mücadele vermeye devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17169 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the boys, The Boys 4. sezon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim