Anlık Bildirim

Ubisoft'un popüler oyunu Division'ın ücretsiz versiyonu The Division Heartland ertelendi

Ubisoft'un popüler oyun serisi The Division'ın ücretsiz oyunu The Division Heartland'den kötü haber geldi. Oyun geçtiğimiz günlerde sessiz bir şekilde ertelendi.

The Division Heartland ertelendi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Red Storm Entertainment'ın yaptığı The Division'ın oynaması ücretsiz versiyonu The Division: Heartland geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Çıkış tarihi için ne yazık ki pek bir detay paylaşılmamıştı ve bunun sebebini de geçtiğimiz günlerde öğrendik diyebiliriz.

The Division Heartland Ertelendi

Oyun duyurulduğu zaman çıkış tarihi olarak 2021 veya 2022 yılında çıkış yapacak dendi. Bu yüzden de oyuncular 2021'in sonu veya 2022'nin başında olacağını düşündü. Ancak şirketin mali sonuçlarını paylaştığı son toplantıda oyunun çıkış tarihinin Nisan 2022'den Mart 2023'e kadar uzanan bir sonraki mali yıl olduğu öğrenildi. Yani oyun beklediğimizden daha geç gelecek.

Konsollar ve PC için duyurulan oynaması ücretsiz The Division: Heartland'in ne yazık ki içerikleri anlamında çok fazla detaya sahip değiliz. Buraya tıklayarak oyunun beta sürümü için kayıt yaptırabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim