Anlık Bildirim

The Game Awards töreninde duyurulan oyunlar: Alan Wake 2, Star Wars ve daha fazlası

Birkaç saat önce tamamlanan The Game Awards töreninde yılın en iyilerinin seçilmesinin dışında birçok yeni oyun da duyuruldu. Oyunlardan bazıları gerçekten heyecanlandırıcı.

Yılın en büyük oyun etkinliklerinden birisi olan The Game Awards töreni geçtiğimiz saatlerde sonlandı. Etkinlik esnasında birçok yeni oyun duyuruldu, birçok oyundan yeni görüntüler gördük. Bu haberimizde de sizler için duyurulan oyunları derledik.

Alan Wake 2

Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC için 2023'te çıkış yapacak. Daha fazla ayrıntı 2022 yazında paylaşılacak.

Wonder Woman

Middle-earth: Shadow of Mordor ve sequel Middle-earth: Shadow of War'un geliştiricisi olanMonolith Productions, Warner Bros yayıncılığında Wonder Woman oyunu geliştiriyor. Ne yazık ki şu an için fragman dışında pek bir detay yok. 

Star Wars Eclipse

Detroit Become Human oyunu ile tanınan Quantic Dreams'in daha önce söylentisi çıkan Star Wars oyunundan ilk fragman geldi ve resmi olarak duyuruldu. Ne yazık ki platformlar ve çıkış tarihi belli değil.

Sonic Frontiers

Popüler oyun markası Sonic'in yeni oyunu Sonic Frontiers duyuruldu. Oyun; PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, ve PC için 2022'nin son aylarında çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim