Anlık Bildirim

The Last of Us dizisinde Joel ve Ellie karakterlerini oynayacak isimler resmi olarak açıklandı!

HBO'da yayınlanacak olan The Last of Us oyunundan uyarlama dizinin başrolleri için oyuncular resmi olarak açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

The Last of Us dizisinde Joel ve Ellie karakterlerini oynayacak isimler resmi olarak açıklandı! Tam Boyutta Gör

PlayStation'ın ve oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan The Last of Us'ın bir dizi uyarlaması geliyor bildiğiniz gibi. Geçtiğimiz saatlerde dizinin başrol oyuncular belli oldu.

Sabahın ilk saatlerinde Joel rolü için Mahershala Ali'ye teklif götürüldüğü açıklanmıştı ancak bu bilgiden birkaç saat sonra dizinin oyuncuları resmi olarak açıklandı. 

Açıklamaya göre dizide Joel karakterini Game of Thrones, Narcos ve The Mandalorian gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Pedro Pascal canlandıracak. Ellie rolünü ise yine Game of Thrones dizisinde Lyanna Mormont'u canlandıran Bella Ramsey canlandıracak. Dizi için şu anda başka bir oyuncu açıklaması bulunmuyor. 

Bella Ramsey'nin Game of Thrones'ta gayet güzel bir oyunculuk sergilediğini görmüştük. Pedro Pascal da zaten son günlerin sevilen başarılı oyuncularından birisi.

Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstlenecek. Dizinin müziklerini ise oyunun da müziklerini yapan Gustavo Santaolalla yapacak. Dizi, HBO'da yayınlanacak. Dizinin yönetmenliğini ise Tesnota ve Dylda gibi yapımların yönetmenliğini yapmış olan Kantemir Balagov üstlenecek. Yayın tarihi bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21905 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
joel, ellie ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim