Anlık Bildirim

The Last of Us Part 2'nin şu an geliştirilen online modu battle royale olabilir

2020'nin en başarılı oyunlarından birisi olarak görülen The Last of Us Part 2'nin şu an geliştirilen online modu battle royale olabilir.

The Last of Us Part 2'nin online modu battle royale olabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Naughty Dog'un yaptığı 2020 yılının ve oyun dünyasının en önemli oyunlarından birisi olan The Last of Us Part II'nin bildiğiniz gibi şu anda bir online modu geliştiriliyor. Basit bir moddan ziyade daha tam bir oyun gibi hissettirmesi planlanan mod ile ilgili enteresan bir söylenti ortaya çıktı.

Battle Royale Olabilir

Speclizer isimli bir YouTube kanalı oyunun içerisinde bulduğu dosyalara göre şu ande geliştirilen online modun battle royale olabileceğini iddia ediyor. Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi haritanın yapısı bir battle royale oyunu için bir hayli uygun. 

Ayrıca Speclizer, geliştirme aşamasında yapılan çekimlerde genelde battle royale oyunlarında kullanılan bir pusula ve oyuncu sayısı olduğunu belirtmiş. Aşağıdaki videoyu izleyerek konuya dair daha net bilgi sahibi olabilirsiniz. Görüntüler battle royale oyunu için gayet uygun duruyor. Ayrıca oyunun konseptini de düşündüğümüzde battle royale'in uyduğunu söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim