Anlık Bildirim

The Last of Us Part I için hataları gideren yeni yama yayınlandı

Naughty Dog'un beklene The Last of Us Part 1 yapımı PC platformuna geldi ancak beraberinde tonlarca sorunu da getirdi. Şimdi ise yeni yayınlanan bir yama ile sorunlar çözüme kavuşturuluyor.
The Last of Us Part I için yeni yama yayınlandı Tam Boyutta Gör
2013 yılında çıkan The Last of Us, aradan geçen yılların ardından Naughty Dog ve geliştirici Iron Galaxy tarafından PC platformuna port edildi. Ancak oyunda bulunan çok ciddi optimizasyon sorunları meraklı oyuncularda hayal kırıklığı yaratmıştı. Naughty Dog, şimdi daha kapsamlı bir yamam yayınlayarak bazı kritik hataları giderdiğini duyurdu.

The Last of Us Part I v1.0.1.6 yaması yayınlandı

The Last of Us Part I için yeni yama yayınlandı Tam Boyutta Gör
Stüdyoya göre, oyunun son v1.0.1.6 güncellemesi bellek, performans ve daha fazlasını iyileştiren çeşitli düzeltmeler içeriyor. Oyunun yetersiz bellek nedeniyle çökmesini engellemek için optimizasyonlara gidildiği belirtiliyor. Güncelleme ile birlikte oynanış ve sinematik sırasındaki performans da arttırıldı. Bunun yanında oyunun ilk açılışında yaşanan donma sorunu da düzeltildi.

Ancak bu yama mevcut sorunların tamamını gidermiyor. Örneğin gölgelerin ve kaplamaların geç yüklenmesi sorunu sürüyor. Muhtemelen tüm sorunların giderilmesi için birkaç yama daha yayınlanacaktır. Oyunun Çarşamba günü yayınlanan ilk güncellemesi, diğer küçük güncellemelerin yanı sıra öncelikle kararlılık ve performans iyileştirmelerine odaklanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6035 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Naughty Dog, the last of us part 1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim