Anlık Bildirim

The Last of Us Part II'nin PS5'teki olası 4K 60FPS görüntüsü için video paylaşıldı

2020 yılının en önemli oyunlarından The Last of Us Part II'nin, PlayStation 5 güncellemesi hala yayınlanmış değil. Yayınlanan fan yapımı video da olası PS5 görüntüsünü bizlere sunuyor.

The Last of Us Part II'nin PS5'teki olası 4K 60FPS görüntüsü için video paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Naughty Dog'un yaptığı 2020 yılının ve oyun dünyasının en önemli oyunlarından birisi olan The Last of Us Part II'nin yeni nesil güncellemesi hala yayınlanmadı. Oyun ne yazık ki PlayStation 5'te sadece geriye uyumluluk sistemi ile çalışıyor. Yeni nesil güncellemesinin farkı ise oyunun görsel açıdan net bir şekilde geliştirilmesi.

Oyunun yeni nesilde nasıl gözükeceğini merakla beklerken hayran yapımı bir video yayınlandı. ElAnalistaDeBits'in yayınladığı videoda The Last of Us Part II'nin yapay zekayla görüntüsünün 4K 60 FPS'e yükseltildiğini görüyoruz. ElAnalistaDeBits ayrıca oyunun orijinal görünümü ile bir kıyaslama da yapmış. Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. Bir gelişim olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak bunun resmi bir görüntü olmadığını da hatırlatmak gerek.

Oyunun yeni nesil sürümü ile ilgili bir tarih de henüz açıklanmış değil. Ancak Naughty Dog şu anda ilk oyunun remake'ini geliştiriyor. Ayrıca The Last of Us'ın bir online modu üzerinde çalışıyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12154 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the last of us part 2, tlou ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim