Anlık Bildirim

DC çizgi romanından uyarlama The Suicide Squad'dan yeni bir görsel paylaşıldı

İlk film ile büyük tepki toplayan Suicide Squad filminin ikincisi olan The Suicide Squad'dan yeni bir görsel paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

The Suicide Squad'dan yeni bir görsel paylaşıldı Tam Boyutta Gör

DC çizgi roman evreninin popüler serilerinden olan ancak ilk filmi sebebiyle sinema tarafında kötü bir izlenim bırakan The Suicide Squad filminden yeni bir görsel paylaşıldı.

Yeni paylaşılan görselde yıkılmış bir şehrin içerisinde Harley Quinn, Bloodsport, King Shark, Sol Soria ve Polka-Dot Man karakterlerini görüyoruz.

Oyuncu kadrosunda ise Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, John Cena, Viola Davis, Jai Courtney, Michael Rooker, Flula Borg, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Steve Agee, Mayling Ng, Peter Capaldi, Alice Braga, Pete Davidson, Nathan Fillion, Sean Gunn, Storm Reid, Taika Waititi, Joaquín Cosío, Juan Diego Botto ve Sylvester Stallone bulunuyor.

Filmin yönetmenliğini James Gunn üstleniyor. The Suicide Squad, 16 Ağustos 2021'de hem sinemalarda hem de 1 aylığına HBO Max'te yayınlanacak. Bahsi geçen görseli ve daha önce paylaşılan tüm görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz. 

The Suicide Squad'tan İlk Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim