Anlık Bildirim

Walking Dead'in yıllar sonrasını anlatan Walking Dead World Beyond'un 2. sezon yayın tarihi açıklandı

The Walking Dead'in yeni spin-off dizisi The Walking Dead World Beyond'un ikinci sezonundan yeni bir video ve yayın tarihi açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

The Walking Dead World Beyond'un 2. sezon yayın tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Başlarda fazlasıyla popüler olan ancak sonradan popülerliğini biraz yitiren The Walking Dead disizinin evreninde geçen dizi The Walking Dead World Beyond'un ilk sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı. Şimdi de ikinci sezonunun yayın tarihi açıklandı.

The Walking Dead World Beyond Ekim'de Geliyor

Geçtiğimiz günlerde San Diego Comic-Con esnasında yapılan açıklamaya göre dizinin ikinci sezonu 3 Ekim'de başlıyor. Bölümler haftalık olarak yayınlanacak. İkinci sezon 8 bölümden oluşacak. Son olarak dizinin ikinci sezonundan bir video paylaşıldı. Bu videoda ana karakterlerimizin Rick Grimes'ı kaçıran grup ile karşılaştıklarını görebiliyoruz. İki hikayenin birbirine bağlanma ihtimali yüksek.

The Walking Dead World Beyond, salgının başlamasından 10 yıl sonra Nebraska'da geçen ve salgın sonrasında büyüyen ilk nesli anlatan bir dizi. Dizinin iki sezon süreceği daha başlamadan açıklanmıştı, yani bu sezon final sezonu. 

Dizinin yaratıcılığını Scott M. Gimple ve Matthew Negrete üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Annet Mahendru, Aliyah Royale, Nico Tortorella, Joe Holt, Aaron Snyder, Nicolas Cantu, Christina Marie Karis, Samantha Lorraine ve Jelani Alladin gibi isimler bulunuyor. 10 bölümden oluşan ilk sezonu şu anda Amazon Prime Video'da bulabilirsiniz. Bahsi geçen videoyu da aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim