Anlık Bildirim

The Witcher 2. sezonuna 7 yeni aktör katıldı: İşte karakterleri

Witcher dizisinin 2. sezonuna yedi yeni aktör daha katıldı. Dijkstra ve Phillipa Eilhart gibi bazı ünlü karakterleri yeni sezonda ekranlarda göreceğiz.

The Witcher 2. sezonuna 7 yeni aktör katıldı: İşte karakterleri Tam Boyutta Gör

Netflix'in popüler serilerinden olan The Witcher çok yakında ikinci sezonuyla ekranlara geri dönecek. Yeni sezonla ilgili bugün bazı açıklamalar yapan Netflix, kadroya katılacak olan yedi yeni aktörü ve karakterlerini duyurdu.

Açıklanan listeye baktığımızda The Witcher dünyasının popüler karakterlerinden olan Dijsktra, Phillippa Eilhart ve Codringher ve Fenn gibi isimleri görüyoruz. Dijsktra karakteri Hobbit filmleri ve Uncharted oyunlarından tanıdığımız Graham McTavish tarafından canlandırılıyor.

  • Adjoa Andoh (Nenneke
  • Cassie Clare (Phillippa Eilhart)
  • Liz Carr (Fenn
  • Graham McTavish (Dijkstra)
  • Kevin Doyle (Ba’lian
  • Simon Callow (Codringher) 
  • Chris Fulton (Rience)

Witcher'ın 2. sezon çekimleri 2020'nin başlarında start vermişti. Sonrasında ise pandemi nedeniyle çekimler durduruldu ve Ağustos ayında tekrar başladı. Yukarıdaki oyuncular Netflix'in açıkladığı son isimler oldu ancak geçtiğimiz yıl ayrıca Kristofer Hivju (Nivellen) ve Kim Bodnia (Vesemir) gibi aktörlerin de kadroya katıldığı açıklanmıştı.

Yeni sezonda yine başrollerde Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) ve Freya Allan (Ciri) üçlüsünü izleyeceğiz. İlk sezonun sonunda nihayet bir araya gelen Geralt ve Ciri, Geralt'ın büyüdüğü yer olan Kaer Morhen'e gidecek. İkinci sezonda Ciri'nin savaşçı kişiliği de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayacak.

Yeni sezonun yayın tarihiyle ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim