Anlık Bildirim

The Witcher dizisinin 2. sezonundan ilk video paylaşıldı

Çekimleri geçtiğimiz aylarda bitirilen Netflix dizisi The Witcher'ın ikinci sezonundan ilk video geçtiğimiz saatlerde Netflix Geeked Week etkinliğinde paylaşıldı.

The Witcher ikinci sezondan ilk video Tam Boyutta Gör

Hem oyun dünyasında hem defantastik roman dünyasında büyük bir popülerliğe sahip olan The Witcher'ın dizi uyarlamasının ikinci sezonundan ilk video paylaşıldı. 

Netflix'in birkaç gündür devam eden Netflix Geeked Week etkinliği Yaz Oyun Festivali ile birleşti ve etkinlik sırasında The Witcher'dan ilk fragman paylaşıldı. Geçtiğimiz aylarda çekimleri biten dizinin ikinci sezonu için paylaşılan ilk videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Ne yazık ki video bir hayli kısa ve hızlı.

İkinci sezonda evrenin popüler karakterlerinden Vesemir de diziye katılıyor. Bunun dışında evrenin popüler bölgesi Kaer Morhen'i de ikinci sezonda bolca göreceğiz. Dizinin bu yıl içerisinde yayınlancağı biliniyor ancak net tarih belli değil. 

Son yapılan duyuruya göre 9 Temmuz'da WitcherCon etkinliği düzenlenecek ve The Witcher evreninden yeni bilgiler paylaşılacak. Büyük ihtimalle dizinin fragmanı ve yayın tarihi de orada açıklanacaktır. Etkinlik yalnızca dizi için değil oyun için de olacak.

The Witcher İkinci Sezon İlk Video

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim