Anlık Bildirim

The Witcher'ın artırılmış gerçeklik oyunu The Witcher: Monster Slayer, bu yaz mobil cihazlar için çıkacak

Oyun dünyasının en popüler ve başarılı oyunlarından birine sahiplik eden The Witcher serisinin yeni oyunu The Witcher: Monster Slayer, mobil cihazlar için bu yaz çıkış yapacak.

The Witcher'ın artırılmış gerçeklik oyunu The Witcher: Monster Slayer, bu yaz mobil cihazlar için çıkacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını CD Projekt'in yaptığı geliştiriciliğini ise Spokko'nun yaptığı The Witcher'ın mobil oyunu The Witcher: Monster Slayer'ın bu yaz çıkış yapması bekleniyor.

Dün akşam saatlerinde 2020 yılına ait mali sonuçlarını açıklayan CD Projekt Red, ayrıca mobil oyunları The Witcher: Monster Slayer hakkında da bir güncelleme yaptı. CD Projekt CFO'su Piotr Nielubowicz'in dediğine göre oyunun önümüzdeki bir kaç ay içerisinde resmi olarak tüm dünyada çıkış yapması bekleniyor.

iOS ve Android cihazlar için geliştirilen The Witcher: Monster Slayer, Pokemon Go tarzı bir artırılmış gerçeklik oyunu. The Witcher: Monster Slayer, oynaması ücretsiz bir oyun olacak. Şu anda buradaki sayfadan oyunun Android sürümü için oyunun erken erişim sürümüne kayıt yaptırabilirsiniz.

Oyunda gezerken karşılaştığınız ya da haritanızda işaretli olan düşmanların yayına gittiğinizde onlarla gerçek zamanlı olarak savaşacaksınız. Oyunda gerçek hayattaki saat ve hava koşulları da etkili olacak. Oyun aynı zamanda sizlere hikayeli görevler de sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim