Anlık Bildirim

TikTok Studio: İçerik oluşturucularının yeni hesap yönetim platformu

TikTok, içerik oluşturucularının hesaplarını ve performanslarını yönetmelerine olanak tanıyan, yeni oluşturma ve yönetim platformu TikTok Studio'yu tanıttı. İşte detaylar:
TikTok Studio: İçerik oluşturucularının yeni hesap yönetim aracı Tam Boyutta Gör
Popüler sosyal medya platformu TikTok, şimdilerde yaratıcılara yönelik araçları geliştirmek için çalışmakta. Platform, Cuma günü yaratıcıların akıllı telefonlarında veya bilgisayarlarında hesaplarının birçok yönünü, tek bir yerden yönetmelerine yardımcı olmayı amaçlayan yeni hesap yönetim aracı TikTok Studio'yu duyurdu. 

İçerik Oluşturucu Merkezi, yerini TikTok Studio'ya bırakıyor

TikTok, yeni bir blog yazısında TikTok Studio'yu içerik oluşturucularının hesaplarını ve performanslarını oluşturmak, düzenlemek, yüklemek, yönetmek ve analiz etmek için kullanabileceği araçlarla donatılmış kapsamlı bir oluşturma ve yönetim platformu olarak tanımladı. Yani aslında TikTok Studio, hem TikTok Creator'ın hem de Creator Center'ın yerini alacak.

TikTok Studio: İçerik oluşturucularının yeni hesap yönetim aracı Tam Boyutta Gör
Bu analitik verilerin bir kısmı halihazırda TikTok uygulamasında bulunsa da Studio, bu verileri daha sezgisel bir şekilde gösterecek. Platformla çalışan içerik üreticileri burada, içeriği doğru hedef kitleye daha iyi hedeflemelerine yardımcı olacak faydalı analitik verileri ve para kazanma seçeneklerini bulabilir.
Kaynakça https://www.tiktok.com/tiktokstudio https://9to5mac.com/2024/05/24/tiktok-studio/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim