Anlık Bildirim

Moto G85'in görselleri sızdırıldı: İşte beklenen özellikler

Yakında piyasaya sürülmesi beklenen Motorola'nın yeni akıllı telefonu Moto G85'in görselleri ve bazı teknik özellikleri, yeni bir rapor sayesinde ortaya çıktı. İşte detaylar:
Moto G85'in görselleri sızdırıldı: İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Motorola, şimdilerde yeni akıllı telefonu Moto G85'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda Avrupa fiyatlandırması ortaya çıkan cihazı yakın bir zamanda ise hem teknik özellikleri hem de görüntüleri ortaya çıktı.

İşte Moto G85'in beklenen özellikleri:

Avrupa'da 300 Euro'luk fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesi beklenen Motorola'nın yeni cihazı Moto G85, geçtiğimiz günlerde Snapdragon 4 Gen 3 yonga setiyle Geekbench'te görüntülenmişti. Yakın zamanlı yeni bir rapor ise cihazın diğer teknik özelliklerine ışık tuttu.

Moto G85'in görselleri sızdırıldı: İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
OIS destekli 50 MP ana kameradan oluşan bir çift arka kamera kurulumuna sahip olacak cihaz, ön tarafta OLED bir ekrana ve ekrana gömülü bir ekran izi okuyucusuna sahip olacak. Android 14 ve 8GB RAM ile Geekbench'te listelenen cihaz ayrıca 12GB + 256GB yapılandırma seçeneğine de sahip olacak ve bu seçenek 300 Euro fiyat etiketiyle Avrupa'da satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim