Anlık Bildirim

TikTok yapay zekâsı lisanslanabiliyor

TikTok’un başarılı yapay zekâ algoritmaları artık dileyen şirketlere lisanslama yoluyla dağıtılabilecek. BytePlus platformu lisanslama işlerini takip edecek.

TikTok yapay zekâsı satılıyor Tam Boyutta Gör

TikTok sosyal ağının bugünlere gelmesinde en büyük rolü oynayan yapay zeka keşfetme ve önerme algoritmaları bilindiği üzere global operasyonların Oracle ve Walmart ortaklığına devredilmesi esnasında ByteDance firmasında kalmıştı. Şimdi bu teknolojiler para kazandıracak. 

BytePlus lisansları geliyor

ByteDance firmasının kurduğu yeni bölüm BytePlus adını taşıyor ve TikTok yapay zekâ algoritmalarının lisanslanması ile ilgilenecek. Merkezi Singapur olan BytePlus ayrıca Hong Kong ve Londra’da da ofislere sahip. 

TikTok ağının oldukça başarılı keşfetme ve önerme motorlarının yanı sıra görsel bilişim teknolojileri, gerçek zamanlı efektler ve otomatik metin çevirileri gibi özellikler de lisanslanabilecek. Bu sayede ByteDance önemli bir para akışı da sağlayacak.

BytePlus şimdiden önemli müşteriler kazanmış durumda. ABD’li moda uygulaması Goat, Endonezyalı e-ticaret sitesi Chilibeli ve seyahat sitesi WeGo firmanın yapay zekâ teknolojilerini kullanmaya başladı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim