Anlık Bildirim

TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar

Togg akıllı araçların nasıl üretildiğini merak edenler için Gemlik Tesisi’nden detaylı bir video geldi. Videoda baştan sona bir aracın nasıl banttan indiğine şahit oluyoruz. 
Togg Tam Boyutta Gör
18 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan Togg Gemlik Tesisi’nin açılışı geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi ve banttan inen ilk Togg aracı da sergilendi. Şimdi ise bu Togg araçlarının nasıl üretildiğine yakından bakıyoruz.

Togg nasıl üretiliyor?

Togg YouTube hesabı tarafından paylaşılan 21 dakikalık video Gemlik Tesislerinde sıfırdan başlayıp banttan inene kadar geçen sürede neler olduğunu gösteriyor. Fabrika çalışanlarının yanında robot kolların da önemli bir görev üsteleneceği daha önce dile getirilmişti.

Togg'un tam olarak faaliyete geçtiğindeki üretim hedefi ilk etapta yıllık 100 bin adet, ikinci etapta 150 bin adet olarak açıklandı. 2030'a kadar 1 milyon araç üretilmiş olacak. Togg C-SUV için Şubat ayında ön siparişler başlarken Mart ayının sonunda da satışa çıkacak. Ardından yine C segmentindeki sedan ve C-X Coupe modelleri üretim sırasına girecek. Takip eden yıllarda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla aynı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan ürün gamı tamamlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6321 kez okundu.
50 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TOGG, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim