Anlık Bildirim

(Güncellendi) TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım: C-Sedan'ın son halini sergileyebilir

CES 2022 öncesi TOGG'dan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Paylaşılan teaser'dan yola çıkarak, şirketin Las Vegas'taki fuarda elektrikli C-Sedan'ın son halini de sergileyeceğini düşünüyoruz!

TOGG, CES 2022'de C-Sedan'ın son halini sergileyebilir!

Güncelleme: Habere CES 2022'de sergilenmesi beklenen TOGG C-Sedan'ın son haline ait olduğu belirtilen görseller eklendi. Söz konusu görseller Autoweek tarafından geçtiğimiz ay paylaşılmış. Ön bölümdeki tasarım, bugün paylaşılan ipucu videosundakiyle örtüşüyor.

Bilindiği üzere Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) bu yıl CES 2022'ye katılıyor. Las Vegas'ta düzenlenen fuarda kısa süre önce son halini gördüğümüz TOGG C-SUV'un dünyaya tanıtılmasını bekliyoruz. Ancak TOGG, fuar için bir de sürpriz hazırlamış gibi görünüyor.

TOGG, bugün sosyal medya hesaplarından 'ipucu videosu' olarak adlandırabileceğimiz bir paylaşım yaptı. "Teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022 Tüketici Elektroniği Fuarı'na hazırız." ifadelerinin yer verildiği paylaşımda asıl dikkat çeken nokta, videodaki otomobilin tasarım detayları oldu.

Zira bu araç, son halini gördüğümüz TOGG C-SUV değil. Bu da "TOGG fuarda yeni bir model mi tanıtacak?" sorusunu akıllara getirdi. Ancak bu sürprizin yeni bir otomobilden ziyade TOGG C-Sedan olması kuvvetle muhtemel. İnce farlar, tampondaki büyük hava girişleri, aydınlatılmış logo ve LED aydınlatmalarla çevrili panjur bu noktada dikkat çeken detaylar.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, geçtiğimiz kasım ayında yaptığı açıklamada C-Sedan ile ilgili çalışmalara da başladıklarını dile getirmişti. Paylaşımdaki videoda gördüklerimiz buz dağının görünen kısmı olabilir. Anlaşılan o ki elektrikli sedanda ilk haline göre pek çok değişiklik göreceğiz.

CES 2022 5 - 8 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek. Kısa süre önce yapılan açıklamada Omicron varyantının endişe verici durumu nedeniyle fuarın bir gün erken kapanacağı belirtilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10623 kez okundu.
64 kişi, toplam 73 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, elektrikli araçlar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim