Anlık Bildirim

TOGG Gemlik tesisinde boyahane kurulumu tamamlandı: Boya provaları başladı

 5 gr/m2’den az “uçucu organik bileşen” salımı ile Avrupa'nın en temizi olduğu belirtilen boyahane tesisinde boyasız provalar yapıldı. Bir sonraki aşamada ilk boyalı deneme yapılacak.

TOGG Gemlik tesisinde boya provaları başladı Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobil üretimi için Gemlik'te inşa ettiği fabrikada çalışmalar sürüyor. Kısa süre önce, ilk C-SUV gövdesinin robot hattında üretildiği haberini almıştık. Şimdi de boya tesisinde denemelere başlandığı bilgisi verildi.

TOGG'un bugünkü paylaşımında, "Avrupa’nın en temiz boyahanesine sahip Gemlik Tesisimizde boyasız denemeler başladı" ifadeleri yer alırken, vatandaşlara "Sizce ilk Togg hangi renk olacak?" sorusu yöneltildi. Boya tesisinde yapılan testleri aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Gemlik tesisindeki boyahanenin 5 gr/m2’den az “uçucu organik bileşen” salımı ile Türkiye’deki yasal sınırın 9’da 1’i, Avrupa’daki yasal sınırın ise 7’de 1’i bir değerle Avrupa’nın en temizi olduğu ifade ediliyor. İlk C-SUV gövdesinde boyasız provaların gerçekleştirildiği tesiste bir sonraki aşamada ilk boyalı deneme yapılacak.

TOGG'un Gemlik Tesisi'nin bu yıl 29 Ekim'de açılacağı ve ilk C-SUV'un banttan ineceği konuşuluyor. Homologasyon testlerinin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda C segmentindeki ilk araç olan SUV pazara çıkacak. TOGG ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri fiyatı ancak bu yönde güncel bir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3127 kez okundu.
30 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TOGG, gemlik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim