Anlık Bildirim

Yeni Togg T10F tanıtıldı! İşte Togg sedan ile ilgili tüm bilinenler

Togg'un 2025 yılından itibaren satışa sunacağı ikinci model olan yeni Togg T10F, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2024'te resmi olarak tanıtıldı.                      
Yeni Togg T10F tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Kısa süre önce ipucu görselleri paylaşılan Togg T10F, CES 2024 kapsamında bugün resmi olarak tanıtıldı. Türkiye'nin otomobil markası Togg'un ikinci modeli olan T10F, fastback gövde tipi ve modern tasarım detaylarıyla dikkat çekiyor.

Togg T10F tasarım🚗

Yeni Togg T10F, kaslı ön kaputu, siyah renkli altıgen panjur tasarımı, iki ana modülden oluşan ince LED aydınlatmaları ve dikey hava girişlerini saran L şekilli gündüz LED'leri ile dikkat çekiyor. Tamponun en alt kısmında ise geniş bir merkez hava girişi dikkat çekiyor.

Otomobilin şarj girişi ön çamurluğun üzerinde yer alıyor. SUV modelden farklı olarak gizli kapı kollarına yer verilen model ayrıca sütunlar ve tavandaki siyah renk kontrastıyla marka içerisinde bir ilki teşkil ediyor. T10F'te dijital kameralar bulunuyor ancak piyasaya sürülecek modelde yine geleneksel aynalara yer verileceğini düşünebiliriz.

Togg T10F, çift renkli tasarıma sahip jantlarıyla dikkat çekiyor. Bunun dışında tek parçadan oluşan büyük panoramik cam tavan, otomobilin iç mekanını daha da ferah hale getiriyor. Arka tarafta ise otomotivde moda haline gelen tam boy ışık imzası, otomobile modern bir görüntü katıyor.

Togg T10F, özellikleriyle neler sunuyor❓

Yeni Togg T10F tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
2025 yılı içerisinde önce Türkiye’de sonra Avrupa pazarında kullanıcılarla buluşacak olan T10F, RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu olmak üzere üç farklı teknik ve iki farklı donanım özelliğiyle pazara çıkacak. 160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10F RWD (arkadan itiş), iki farklı batarya seçeneğiyle 350+ ve 600 kilometreye varan menzillere sahip olacak.

T10F’in 0-100 km/s hızlanması 4,6 saniye olan, 700 Nm tork üreten çift motorlu AWD (dört çeker) versiyonu ise 530 kilometreye varan bir menzil sunmayı hedefliyor. Standart menzilli model 52,4 kWh batarya kapasitesine sahipken, uzun menzilli modelde bu kapasite 88,5 kWh’e çıkacak.

T10F, aynı zamanda harici bir güç kaynağı olarak kullanılmasına olanak tanıyan cihazdan elektrikli aletlere enerji aktarımı (V2L) teknolojisine sahip olacak. Bu teknoloji sayesinde Togg kullanıcıları akıllı cihazlarını tam anlamıyla üçüncü bir yaşam alanı olarak kullanabilecekler.

Yeni Togg T10F tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
T10F, uzaktan güncellemeler (OTA: over-the-air) ile sürekli kendini yenileyebilen sürücü destek sistemleri sayesinde sürüş güvenliği ve konforunu en üst seviyeye yükseltecek. Euro NCAP programının tüm testlerinden en yüksek seviye olan 5 yıldızı alacak şekilde tasarlanan T10F, yedi adet hava yastığı, dayanıklı ve sağlam altyapısı ile her türlü yol koşulunda güvenli bir sürüş sağlayacak.

Trafik işareti algılama sistemiyle birlikte çalışan dur-kalk fonksiyonlu akıllı adaptif hız sabitleyici ve akıllı şerit takip sistemi & şeritten ayrılma ikazı gibi özellikler sunacak T10F, “yoğun trafik pilotu” asistan özelliğine de sahip olacak. Kullanıcılar bu özellikle 15km/saat hıza kadar olan yoğun trafikte ellerini direksiyondan ayırıp T10F’in kontrolünde ilerleyebilecek.

Bu özellik V2 donanım seviyesine sahip olan akıllı cihazlarda aktif olacak. T10F, yine V2 donanım seviyesinde standart olarak bir çevre görüş kamerası, kör nokta asistanı, sürücü dikkat asistanı, gelişmiş elektronik denge kontrolü ve otomatik park asistanı özelliklerini de kullanıcılarla buluşturacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18148 kez okundu.
51 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TOGG, togg sedan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim