Anlık Bildirim

Togg'un ilk kazası Ankara'da yaşandı! İşte görüntüler

Yollara çıkmaya başlayan Togg T10X ile ilgili ilk kaza haberi başkent Ankara'dan geldi. Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşanan olayda, Fiat marka bir otomobil Togg'a arkadan çarptı.
togg kaza görüntüsü Tam Boyutta Gör
Kura sonucu dağıtımlarına başlanan Togg T10X ile ilgili ilk kaza haberi Ankara'dan geldi. Ankara'nın Sincan ilçesi Yenikent semtinde gerçekleşen kazada, Fiat marka bir otomobil Togg'a arkadan çarptı.

Togg'a arkadan çarptı

Fiat Palio model otomobilin Togg'a arkadan çarpması sonucu, Togg'un bagaj ve tamponunda hasar meydana geldi. Kaza görüntüleri ise sosyal medyada paylaşıldı.

togg t10x trafik kazası Tam Boyutta Gör
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından birçok kişi, Togg'un yedek parçasının nereden temin edilebileceğini merak ediyor.

Togg'un web sitesinde paylaşılan bilgilere göre Ankara'nın Söğütözü ve Etimesgut ilçelerinde servis noktaları bulunuyor. Ayrıca daha önce Togg tarafından yapılan açıklamada, "Togg servis temas noktalarımızın yanısıra dünyanın en büyük marka bağımsız araç servis ağlarından BoschCarService ile iş birliği gerçekleştirdik. Bu iş birliği ile kullanıcılarımıza daha yaygın, hızlı ve verimli bir servis deneyimi sunacağız." ifadelerine yer verilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
225987 kez okundu.
74 kişi, toplam 105 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kaza, trafik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim