Anlık Bildirim

Total War: Rome Remastered'dan oynanış videosu paylaşıldı: 2004 vs 2021 grafik karşılaştırması

Strateji türünün sevilen ve önemli oyunlarından biri olan 2004 yılında yayınlanan Total War: Rome'un yenilenmiş versiyonu Total War: Rome Remastered'dan yeni bir video paylaşıldı.

Total War: Rome Remastered'dan oynanış videosu paylaşıldı: 2004 vs 2021 grafik karşılaştırması Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sega'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Creative Assembly ve Feral Interactive'in yaptığı strateji türünün sevilen oyunlarından Total War: Rome'un yenilenmiş versiyonu için yeni bir video yayınlandı.

Paylaşılan video oyunun 2004'teki orijinal hali ile bu yıl çıkacak olan yenilenmiş versiyonu arasındaki grafik farklarını gösteriyor. Bu yüzden temelde bir oynanış videosu olduğunu söyleyebiliriz. Bahsi geçen karşılaştırma videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Oyun Steam üzerinden 175,00 TL'ye satılıyor. Eğer 2004 yılında çıkan orijinal oyuna sahipseniz 31 Mayıs'a kadar oyunu %50 indirimli bir şekilde alabilirsiniz. Oyunun yurt dışı fiyatı 29,99 dolar.

Total War: Rome Remastered, 29 Nisan 2021'de Steam üzerinden PC oyuncuları için çıkış yapacak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Orijinali 2004 yılında yayınlanan Total War: Rome'un yenilenmiş versiyonu Total War: Rome Remastered, ana oyunu barındıracak ve birçok görsel iyileştirme ile çıkış yapacak. Yenilenmiş sürümde ana oyun dışında Alexander ve Barbarian Invasion DLC'leri de buluancak. Ayrıca oyun 4K çözünürlük de sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10100 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Total War: ROME REMASTERED, total war ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim