Anlık Bildirim

Traktör üreticileri: Farming Simulator harika bir pazarlama aracı

Traktör ve tarım makinesi üreticileri Farming Simulator'ü bir pazarlama aracı olarak görmeye başladı. Şirketler traktör, biçerdöver ve römork gibi ürünlerini oyuna dahil edebilmek için sıraya girdi.
Traktör üreticileri: Farming Simulator harika bir pazarlama aracı Tam Boyutta Gör
Finlandiyalı Valtra gibi bazı traktör üreticileri, Farming Simulator serisini başarılı bir pazarlama aracı olarak görüyor. The Guardian tarafından hazırlanan rapor, bir video oyununun çiftçilerin traktör satın alma biçiminde nasıl "devrim yarattığını" ortaya koydu.

Oyunu geliştiren Giants Software şirketi, farklı üreticilerden makinelerini simülatörün kataloğuna eklemek için çok sayıda talep aldıklarını söylüyor. Farming Simulator o kadar gerçekçi ki satın almak istedikleri makineleri önce bu oyunda deneyip karar veren çiftçiler bile var.

Traktör üreticileri: Farming Simulator harika bir pazarlama aracı Tam Boyutta Gör

Traktörlerin mühendislik çizimlerini gönderiyorlar

Simülatörde traktörlerden biçerdöverlere, römorklardan balya makinelerine ve tohum ekme makinelerine kadar çok sayıda ekipman var. Giants Software başlangıçta üreticilerden oyuna dahil olmalarını istemek zorunda kalmış. Şimdi ise tarım makinesi üreticileri oyunda yer almak için deyim yerindeyse "kuyruğa girmiş" durumdalar.

Traktör üreticileri: Farming Simulator harika bir pazarlama aracı Tam Boyutta Gör
Giants Software yöneticisi Martin Seidel'e göre şirketler artık simülasyonunun yapılabilmesi için ürünlerinin ayrıntılı mühendislik çizimlerini kendileriyle paylaşıyor. Farming Simulator bir pazarlama aracı olarak görüldüğü için üreticiler traktör ve diğer tarım ekipmanlarının oyunda mümkün olduğunca doğru bir şekilde yer almasını istiyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim